[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”paveljon” enable_paspartu=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Paviljoen

[/vc_column_text][vc_column_text]Voor GLUE Amsterdam 2022 hebben we een ruimte gecreëerd – A MOMENT TO REST– om de beleving van ruimte echt op je in te laten werken. We noemen dit ook wel de dimensie van de leegte. Na alle impulsen uit de stad, komt de tijd voor introspectie. In het groen, in de Tuin van Bret. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we ons moeten blijven verbinden met de natuur.
Met deze ruimte laten we zien dat we werken aan een balans tussen een minimale uitstraling en een hoge mate van tactiliteit en tektoniek.
Studio YAA maakt gebouwen met een zintuigelijke beleving.

De ruimte is slechts aan enkele zijden dichtgezet met wit, gespannen doek. De bodem is bedekt met schelpen die door hun geluid oude herinneringen oproepen. Door het werken met verschillende lagen doeken, wordt de lichtinval gebroken, waardoor het licht extra goed wordt ervaren. Dingen waar je normaal niet bij stilstaat, worden uitvergroot. De zintuigen worden aangezet, je gaat aan..

 

Ontwerpteam: Annika Hermann, Yvonne Modderman, Tala Wadeh , Maxim Bolscher
Oppervlakte: 23,5 m2
Ontwerp: 2022
Oplevering: 2022[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_tweetmeme][vc_pinterest][/vc_column][/vc_row]