[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1491378021746{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][rev_slider_vc alias=”house-on-the-hill” enable_paspartu=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

House on the hill

[/vc_column_text][vc_column_text]

Dit archetypische semi-vrijstaande huis is in 2014 ontworpen met zo efficiënt mogelijke plattegrond die maximaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. De slanke vorm met de lineaire openingen in de voor- en achtergevel van het gebouw worden verzacht door de schuifdeuren voor de ramen. Voor de indeling van de ruimte hebben we een compacte kern in het midden ontworpen; met kasten, badkamer of opslag. Het is een huis dat is gebouwd om lang mee te gaan met de beste structuur, hoogwaardige isolatie en afdichting, een gebalanceerd ventilatiesysteem, zonnecollectoren en daglichttechnieken. Deze synergie van bouwelementen en -technieken (dat wil zeggen architecturaal, mechanisch en structureel) passen wij op al onze ontwerpen toe.

 

Opdrachtgever: privaat

Locatie: Schuttrange, Luxemburg

Programma: twee woonhuizen

Type: alle fases

Jaartal: ontwerp: 2011-2012; bouw: 2013; oplevering: 2014

Oppervlakte: 180m2 per woning

Fotograaf: F. Sorger

In samenwerking met: IM.architects Luxemburg

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_tweetmeme][vc_pinterest][/vc_column][/vc_row]