[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1491378021746{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][rev_slider_vc alias=”villa-weestpertrekvaart” enable_paspartu=”no”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text]

My own little lighthouse -Weespertrekvaart

[/vc_column_text][vc_column_text]

Het plangebied ‘Kop Weespertrekvaart’ is een eigentijdse interpretatie van een ‘landgoed’ in een stedelijk landschap; zelfbouw-percelen worden verenigd door een doorlopende bakstenen muur. De villa wordt gekenmerkt door zijn hoogte van drie verdiepingen. De hoofdkamer, de woonkamer, bevindt zich op de bovenste verdieping, waar een groot dakterras een spectaculair uitzicht op de stad biedt.

De onderliggende verdiepingen doorlopen een speelse opeenvolging van de gevraagde functies. Elke ruimte heeft iets speciaals door middel van vides, open verbindingen of een specifieke oriëntatie. Dit is ook zichtbaar in de gevel waar de slanke gevels een ritme van open en gesloten elementen volgen.

The « folding of the floors » in the elevations brings it all together and a unity is created.

 

Opdrachtgever: privaat

Locatie: Weespertrekvaart, Amsterdam

Programma: woning

Type: alle fases

Jaartal: ontwerp: 2016; bouw: 2017-2018; oplevering: 2019

Oppervlakte: 460m2

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_tweetmeme][vc_pinterest][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]